Айвар – балканская закуска из печеных овощей

IMG_4869_2_новый размер

Для жителей Балкан: сербов, македонцев и т.д. это больше, чем заготовка на зиму. Это сродни нашему квашению капусты – собирается вся семья, блюдо готовится в огромных кастрюлях по 10-15 литров, затем все разливается в банки, чтобы холодной зимой получить маленький кусочек солнечной осени…

Читайте здесь

Айвар – балканская закуска из печеных овощей.

Written by

Занимаюсь путешествиями уже более 20 лет. Побывал более чем в 70 странах мира на всех континентах нашей планеты. Совершил самостоятельное кругосветное путешествие длиной в 8 месяцев. Увидел все 7 Новых Чудес Света. Увлекаюсь фотографией, люблю готовить... :)

3 комментария to “Айвар – балканская закуска из печеных овощей”

  1. Howdy, I think your site could possibly be having web browser compatibility problems.
    Whenever I take a look at your blog in Safari, it looks fine
    however when opening in Internet Explorer, it’s got some
    overlapping issues. I just wanted to give you a quick heads up!
    Other than that, excellent site!

  2. Hi there! I realize this is somewhat off-topic but I needed to ask.

    Does operating a well-established website such as yours take a large amount
    of work? I am brand new to operating a blog but I do write in my diary daily.

    I’d like to start a blog so I will be able to share my personal
    experience and thoughts online. Please let me know if you
    have any ideas or tips for brand new aspiring bloggers.

    Thankyou!

  3. Hello there! This post couldn’t be written any better!
    Reading this post reminds me of my previous room mate!

    He always kept chatting about this. I will forward this
    write-up to him. Fairly certain he will have a good read.
    Thank you for sharing!

Оставить Комментарий

Сообщение